Prijava rada

Prijava predavanja 9. međunarodne Java konferencije u Hrvatskoj - JavaCro'20 je otvorena!

Datum: 11. – 13. listopad 2020.

Mjesto: Island Hotel Istra, otok Sv. Andrije, Rovinj, Hrvatska

I ove godine, HrOUG i HUJAK organiziraju najveće međunarodno Java okupljanje u ovom dijelu Europe. Cilj organizatora je održati 50 predavanja od kvalitetnih predavača iz Hrvatske i EU te pozvati značajna svjetska imena iz ovog područja. Očekujemo više od 300 sudionika koji će nam se pridružiti u još jednoj izvanrednoj konferenciji JavaCro, ove godine u hotelu Istra pored Rovinju, jednoj od vrhunskih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Ako imate zanimljivu temu koju želite podijeliti sa zajednicom i prikazati svoja dostignuća, pozivamo vas da prijavite predavanje. Ovo je izvrsna prilika da ispričate svoju priču, podijelite svoje iskustvo, prikažete rezultate svog projekta i promovirate svoj proizvod, tvrtku i sebe pred velikim brojem razvojnih inženjera, developera, programera, softverskih arhitekata i projektnih menadžera, kao i predstavnicima medija, potencijalnim partnerima i klijentima. 

Prijavite prijedlog svog predavanja (naslov i sažetak) i steknite šansu podijeliti svoje znanje na jednoj on najznačajnijih tehnoloških i poslovnih konferencije o razvoju softvera u ovom dijelu Europe. Pošaljite svoj prijedlog čim prije!  

Ključni datumi:                       

Prijava radova do: 19. srpnja
Obavijest o prihvatu rada do: 31. srpnja
Dostava prezentacija do: 05. listopada

Loading...

Upute za prijavu radova 

Preporučujemo da pogledate programska pravila te informacije, savjete i smjernice prije nego pošaljete prijedlog. Prije dostave prijedloga potrebno je pogledati tematska područja i odabrati grupu u koju ćete uvrstiti rad.

Za prijavu aktivnosti potrebna je registracija i otvaranje korisničkog računa. Možete koristite postojeći račun ako ste ga otvorili prethodnih godina. Nakon što ste otvorili korisnički račun, možete prijaviti prijedlog. Ako ste zaboravili korisničko ime i/ili lozinku, odaberite opciju "Jeste li zaboravili lozinku" i uskoro će e-mailom stići novi podaci za prijavu. 

Organizator će e-mailom dostaviti odluku o prihvatu prijedloga. Ako potvrdite i preuzmete obavezu održavanja predavanja time odobravate organizatorima promoviranje, objavljivanje, prikazivanje i distribuciju dostavljenih sadržaja, uključujući vaše ime i detalje predavanja.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih uz prijavu aktivnosti kontaktirajte organizatora na info@hroug.hr.

Radujemo se vašim prijedlozima predavanja!

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!