Konferencija JavaCro'20

IZVRSNA PREDAVANJA i PREDAVAČI - SUPER LOKACIJA - ODLIČNO DRUŽENJE I RAZMJENA ISKUSTAVA

Već deveti put HUJAK (Hrvatska udruga Java korisnika) i HrOUG (Hrvatska udruga Oracle korisnika) organiziraju najveću višednevnu međunarodnu Java konferenciju u ovom dijelu Europe. Namjera nam je okupiti više od 50 zanimljivih predavanja kvalitetnih međunarodnih i domaćih govornika, kao i nekih svjetski poznatih predavača s ovog područja. Očekujemo da će se više od 300 sudionika pridružiti na još jednoj sjajnoj JavaCro konferenciji u Rovinju, jednoj od top turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Konferencija JavaCro'20 održat će se od 10. do 12. svibnja u hotelu Istra smještenom na otoku Sv. Andrije pored Rovinja. Moderno dizajniran hotelski resort na jednom od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga lijepo je uklopljen u prirodno stanište s mnogim prekrasnim šljunčanim i stjenovitim plažama, očuvanom kulturnom baštinom i starim dvorcem, spektakularnom wellness ponudom i kilometrima uređenih šetnica.

Poziv za predavače je otvoren do 22. ožujka. Kada će predavanja biti prijavljena Programski odbor će donijeti odluku o prihvaćanju i objavi u Programu konferencije. Plan je da preliminarna Agenda bude objavljena sredinom travnja. 

Već tradicionalno konferencija JavaCro u svom programu predviđa dovoljno vremena za razmjenu znanja i iskustava među sudionicima, kako preko dana, tako i tijekom neformalnih zabavno-društvenih večernjih aktivnosti.

Dok još nismo odabrali i objavili ovogodišnja predavanja i predavače, kratko Vas podsjećamo na najbolje ocijenjena predavanja na prošlogodišnjoj konferenciji JavaCro'19.

Najbolji predavači i predavanja prema ocjenama sudionika konferencije:

Best Keynote 
  1. Daniel Strmečki (ecx.io) i Željko Bukovčan (ecx.io) - "Agile, Digital, Crafty, Building an organization where people can thrive" (4,79 from 68 people)
Best Speaker / Session
  1. Aleksandar Radovan (King ICT) i Branko Mihaljević (RIT Croatia) - "Controling solar electric system using Java" (4,94 from 58 people)
  2. Vjeran Marčinko (AG04 Inovative Solutions) - "Like distributed systems? You're in the wrong room" (4,83 from 65 people)
  3. Hrvoje Crnjak (Oradian) - "Developer's guide to selling your soul" (4,82 from 52 people)
  4. Alen Kosanović (SV Group) - "Keeping your architecture clean with AcchUnit" (4,77 from 41 people)
  5. Mihael Sedmak (Agency04) - "Software engineering: Lessons from the Appolo program" (4,65 from 85 people)

Napomena: Za listu najbolje ocijenjenih predavanja uzeta su u obzir predavanja s najmanje 20 anketnih listića.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Medijski pokrovitelji