Konferencija JavaCro'20 je odgođena za 2021.

svaka dosadašnja JavaCro konferencija se sastojala od tri bitna elementa:

  1. kvalitetna predavanja stranih i domaćih stručnjaka,
  2. prekrasna lokacija i predivno prirodno okruženje, te
  3. zanimljiva i korisna druženja.

 

Organizatori su se uvijek trudili stvoriti atmosferu u kojoj će se svi sudionici ugodno osjećati i lako razmjenjivati znanja i iskustva. Stoga smatramo da potpuno online izvedba JavaCro konferencije u 2020. godini nije prihvatljiva opcija.

Mjesecima smo razmatrali organizaciju hibridne konferencije na lokaciji, no vjerujemo da se zbog svih propisanih epidemioloških pravila i restrikcija (manja okupljanja, stalno nošenje maski, održavanje nužnog razmaka, stalna dezinfekcija dvorana) sudionici ne bi osjećali ugodno, a to onda više nije ono što godinama gradimo i pružamo sudionicima naših konferencija.

Dodatno, prisutna su i ograničenja u putovanjima (Hrvatska je trenutno na crvenoj listi mnogih europskih zemalja) pa dio sudionika i predavača ni ne može doći ili im prijeti dvotjedna karantena, a tu je i nesigurnost koja se osjeća u cijelom društvu oko nas.

 

Stoga smo, s velikim žaljenjem, odlučili da JavaCro konferenciju održimo sljedeće godine, očekivano u svibnju 2021. godine.

 

Na web stranicama konferencije (https://2020.javacro.hr/) objavit će se sva predavanja koja nam prijavljeni predavači pošalju, a u slučaju dodatnih online aktivnosti bit ćete pravodobno informirani.

 

Najljepše Vas pozdravljamo do sljedećeg osobnog susreta

 i JavaCro konferencije u 2021. godini,

Vaš JavaCro tim

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Medijski pokrovitelji